helgkul..

.. har haft en riktigt bra långhelg, massor av mat och trevligt med folk och E i torsdags, sen var vi ute på K. i fredags, inte så mycket folk men ändå en trevlig helg.
 
Lördagen .. var si så där, hade mest långtråkigt, och det blev inte bättre av att D hoppade upp på mig på K, och därmed knäckte till min rygg rejält... verkar dock inte ha blivit något bestående men... tack och lov.
Var lite rädd att diskbråcket hade gett upp igen.. men men.. inte då.

Det enda som var bra med lördagen var att jag fick träffa min älskade zillgris igen <3 . Det går alldeles förlångt mellan gångerna, fan ta distans, och pankhet :(

Har idag först vinkat av zill på tåget, sen med E. suttit på Normas med vänner och spelat Fia med Knuff, och förlorat.. rejält, alla gångerna.. BLEH, inte kul alls, men så är det ju ibland när man spelar. Sen åt vi gott på China Town... innan det var dags för alla att dra sig hem.

Själv kurade man upp sig i soffan under en varm fleecefilt, tittandes på "the 40-year old virgin" med Steve Carroll... nja, inte riktigt i min smak, men helt ok att fördriva tiden med lite grann.

Nu är det dags att ta itu med det man struntat i.. nämligen disken och fixa lite tvätt innan läggdags...


/tusseluss - lite tilltuffsad, men inte alltför trumpen

jag tycker nog mer om dig än vad jag erkänner för mig själv..

.. sade han i lördags.

Efter det där stora grälet vi hade, om... om... äsch, jag vill inte säga det. Låt oss stryka ett streck över det, och bara veta .. jag felade. Inte enligt mina regler, men enligt hans... och det nått rejält.

VI STRYKER ETT STRECK.



.

och du... fuzzy... underbara du.. jag tycker nog om dig mera än vad jag vill erkänna med. Fast det tänker jag inte säga till dig. Bara här. Bara nu.

Så nu vet du.. ( fast ändå inte...)

/tusseluss - hoppfull och framåtseende, bakåtsträvande och realist.

Hata idioter ...

.. för det får man väl? Hata sånna som får en att må riktigt jävla dåligt, sånna personer som gör allt de kan för att trycka ned en? De som bara lever för att få andra att må så dåligt att de själva kan må bra.


Usch, och här spelar man spel för att man vill må bra, och så finns det bara sånna idioter runt omkring en.. nae FY FAN ALLTSÅ.

Tack och lov för grisen, strulet och fuzzy. <3 er. <3 <3 <3.

Så det så.

/tusseluss - förbannat arg på förtryckare och andra idioter.

RSS 2.0