Sol, sommar och semester!

Hejsan svejsan alla sommarglada människor.

Här finns det plaaaaner serru, massor av planer.

Förutom min lååånga lista (70 punkter jojomensan), så har jag ju planlagt ALLA mina barnlediga helger med. Så här ser det ut:

Nu i veckan, barnledig tors-mån, vilket innebär: 

Träna tors, fre, ev utgång fredag med lite sommaröl. Lördag FEST FEST, 25-års fest med Erik. Det ser jag framemot. 
Sön... förmodligen grilla och bara slappa.
Mån, träna igen innan lill-troll kommer hem vid 16tiden.

Sen... den däringa listan under den kommande veckan, för att på fredagen vid 15tiden, hoppa på ett tåg mot GÖTEBORG, och min älskade Krille "Sudden" Sundelin. Jag har nämligen blivit lovad en HELDAG på Liseberg, åkandes ALLT man kan åka samt sen en pubrunda. Mumseligen! .. Sen blir det lite film och allmänt snack innan jag åker hem vid 18 tiden på söndagen.

Dock ska jag få in träning både tors, fre och ev sön, mån där med.

Veckan därpå, ska lill-trollet upp till Stockholm över helgen, vilket innebär fre kväll, lördag och söndag-dag ledigt. Har faktiskt inte några planer där ännu. Men det dyker säkert upp något..Funderar på att åka till Borås och hälsa på morföräldrarna som vänligt bett att få se mig igen.

Veckan efter det, nämligen vecka 31, då, då mina älskade vänner, sitter både jag och lill-troll på tåget ned till Landskrona för att hälsa på Ven m. familj. Vi åker tisdagen den 28 juli, och kommer hem på lill-trolls 12-årsdag, nämligen den 3e augusti. KUL KUL KUL. Tänk att äntligen få se lill-troll #2, Alma, hon som fyller 2 år en vecka efter mitt lill-troll. Mhmmm.. mycket att se fram emot.


Varma, jättevarma, svettiga, kladdiga glada sommarrop, från en
/tusseluss - glad och somrig
 
 

... liten snabb uppdatering..

Sen min första mätning och vägning för 2 månader sen så:
byst -6 cm
under byst -8 cm
midja -10 cm
stuss -6 cm
lår -4 cm
överarmar -2 cm
vader -2,5 cm


och - 5 kg ( startvikten var 98, dagens 93)

.. sen så, jag försöker fixa lite här hemma, jag vet jag e långsam, men idéerna finns där och viljan, nu är det bara orken som måste maximeras med!


/tusseluss - i förnyartagen

Ett litet livstecken bara..



.. För de där riktigt varma, ensamma nätterna - ge mig lite Funky Cold Medina !


Jag mår bra... ber om ursäkt för att jag inte uppdaterar oftare.. men, när jag mår riktigt bra, då har jag så fullt upp med att göra andra saker, att sitta framför datorn inte riktigt e min grej... Hoppas ni förlåter mig :)

/tusseluss - mätt och trött, på väg mot John Blund & slummersanden

Värmeslag deluxe

.. det är närmare 35grader i mitt sovrum.. och jag bara kan inte somna... tror jag ska ta mina kuddar och gå ned till den svalare undervåningen ... speciellt till soffan.. !


/tusseluss - svettig!

RSS 2.0