3 år senare, ett Las Vegas bröllop senare och en man som försvann...

 
9 månader 3 veckor och 4 dagar.   Det blev 4 år, 1 månad o 1 vecka och  5 dagar innan jag äntligen hittade mitt mod och mitt vett igen. Skulle varit en bröllopsdag den 25/11. Men nope. Inte registrerat i Sverige, för DET VAR BARA MENAT SOM EN KUL GREJ. Och det är jag jävligt tacksam för idag. Tänk om jag hade varit lagligt bunden till honom. *brrrr*
 
Han, han den där mannen, JS. Han fick gå. Och där och då undrade han varför, men han visste varför. För 10 dagar senare kom han och lämnade min nyckel (efter att han tillbringat 10 dagar med att säga att han visst älskade mig, och ville vara med mig), sade "Jag har träffat nån annan, jag älskar henne. Jag känner mig som den värsta skitstöveln". Och gickOCH DET VAR DET.  Sen var det radiotystnad på alla möjliga sätt. 
 
Eller ja. GHOSTING i närmare 11 veckor. Innan han hörde av sig, mest för att han hade gjort slut med den nya. Vilket jag redan visste, då vi (jag och hon) haft kontakt sen början av juni. Jaja. Spelar ingen roll. Efter många och men, så lyckades jag åtminstone få säga allt jag velat till hans ansikte. + det faktum att jag kunde besvisa att han gjort fel. Så många fel. 
 
Jag hoppas att han är lycklig. Alla förtjänar lycka. Och det är allt jag har att säga om honom. Det bästa datumet på vårt förhållande var passerat den 10 mars 2016. 
 
 
Jag, jag pluggar på högskolan. Bor i studentlägenhet sen i juni. Borta är radhuset, lill-trollet, hennes 2 katter.  Tillkommit har 2 andra katter. Birk o Lovis. Jag är singel på pappret, i hjärtat är det alltid mer komplicerat men ändå lyckligare än jag varit på väldigt länge. 
 
//tusseluss- 42 år. 94.4kg (gått ned från 109 kg 30 dec 2017). Rödhårig. Älskad av mig själv. 

RSS 2.0