Röd Panda..

eller tja.. jag tänkte ta i nästa gång jag färgar håret.. så där riktigt ILLRÖTT... kallt rött... som egentligen inte är min färg.. men jag vill testa.. se hur det ser ut. Sen så ska jag klippa mig rejält igen... kort som attan i nacken, behålla det långa fram till... men fixa till en lugg.. korta av liiiiite fram och snelugg...


Sen PANDA sminking.. massor och massor av svart... vet inte varför men det har fått mig på riktigt gott humör. Har inte gråtit sen i onsdag.. woohoo.. en hel vecka.. och varje dag som går blir allt lättare... jag kanske har kommit över honom på riktigt nu? För det här känns rätt.. ja jag e ensammare än förrut.. ja jag har mindre att göra.. men... MEN.. jag börjar hitta mig själv. Jag gör som JAG vill, inte som nån annan säger /tycker. DET är som det ska vara..


Med andra ord, tillbaka till gymmet... sen är allt som det ska

/tusseluss - panda deluxe

Nu får det fanimig vara slut på det här..

.. ja gnällandet alltså.

JA jag e sur på DIG E, ja jag tycker att du gör fel.. och jag vet att jag gjort precis tvärtemot mot vad jag borde. Jag säger inte att jag INTE förtjänar detta.. men det gör liksom inte mindre ont ändå.

Nu har det gått.. hela .. 24 timmar sen jag hörde av mig, du messade aldrig tillbaka.. och jag tänkte.. för första gången se hur lång tid det kan gå innan vi snackar med varandra. Hittills .. 2 dagar.. *WOAAAW*..

Men det är en början, på hur saker kommer att bli. För.. hur jag än vill mera, så visar allt du gör att du faktiskt har gett upp, (vilket jag har sagt du skulle göra.. men du vet hur jag e.. velig.. vill inte ge upp.. menmen..)

Jag fick en liten glimt av hur saker skulle vara idag... Z & T är betydligt mer vuxna än vad jag är, helt klart.

Men å andra sidan, jag har sagt att kommunikation är A och O i ett förhållande, varesig det är mellan förälder och barn, eller "älskande"..


Men jag ger upp nu, tänker inte kämpa mera, inte ringa, du vet ju vart jag finns. Och om alla dina "fina ord" nu är sanna, och att du inte vill ge upp vår vänskap eller "mista mig"... då får du väl höra av dig, innan det blir försent.

För jag tänker inte vara en dörrmatta längre, passar det inte .. så passar det inte.

Jag får lära mig på nytt att roa mig själv, hur det är att gå ut själv, ta sig hem själv, sova själv fast man egentligen inte kan det, helt enkelt bygga upp mig själv från grunden.


Och du E, den där planen jag hade på att gottgöra dig för att jag tyckte jag gjorde fel, jag har faktiskt insett att det var inte jag som gjorde fel, det var du, .. så hela "ooh, jag ber om ursäkt och ska fixa allt", det kan du glömma, NOT GONNA HAPPEN serru.

/tusseluss - trasig, riven, men nog fan står hon.. och nog fan går hon sin väg.

RSS 2.0