HAPPY NEW YEAAAAAAR!...

YAARRR YARR AARRGGHHH.. host host... mhmmmmrmmm..

Ja, just det.. GOTT NYTT 2010 på er..

Jag har bara en sak att säga. Jag äger...på det mesta jag tar mig till just för tillfället.Tess bartömningen 2009

Har faktiskt inte mått så här bra på länge... lite vinterkräksjuka gör tydligen underverk för en depression.. å andra sidan, vara duktig på poker har inte skadat heller. Och nej, jag har inte spelat BORT pengar, jag har spelat TILL mig pengar. SÅ DET SÅ!

I vilket fall som helst, jag mår finfint. Inget godis ätet på... 6 dagar... vågen visar fortfarande minus.. och .. jag har lite lagom planer för vad som ska ske i framtiden.

Och nae, inget sex på.. veckor. MEN, det är inte så illa ändå. Jag lever och har hälsan, det blir nog gym den 5e januari precis som planerat! <3

/tusseluss - framtidstrygg

Julen e över!

Mhm... överlevde den gjorde jag... fast det var knappt. Julafton firades med E + E's familj, mycket trevligt tyckte både dottern och jag. Sen på juldagen packade vi ihop oss och satte oss på tåget mot Borås för att hälsa på min familj med.

Tyvärr var det besöket inte lika trevligt, fick höra samma saker om och om igen, om hur jag ska lämna bort min dotter till ett hem och bli klar med mitt liv/studier osv. Alltid lika tråkigt, jag blir lika ledsen varje gång mormor petar på mig och säger sånt, 12 år.. i 12 ÅR har hon hållt på *suck*

Sen hjälpte det ju inte att hon insjuknat samma dag i vinterkräksjuka, och smittade först morfar, sen mig, sen min morbror, kusin och moster... *WEEHOOO* .. dutti mormor.. dutti!

Så natten mellan lördag och söndag + söndag dag var det kräkningar och diarré deluxe... fy farao. Hade fortfarande feber natten mellan söndag/måndag, men från om måndag morgon var allt som bortblåst, tack och lov! Å andra sidan.. jag smittade nog 2 tåg mellan Fristad - Skövde i söndags, fast jag försökte sitta långt från andra människor, och jag pratade inte med nån osv. Nåja, förlåt till er som blev sjuka ändå, var liksom inte meningen.

Nu går jag som på nålar för att se om jag/mormor lyckades smitta lill-trollet med, så som det verkar ÄN SÅ LÄNGE *peppar peppar* så är hon INTE det. Ingen feber, ingen diarré, inga magsmärtor... Jag får hålla tummarna i några dagar till.

Nåja, nu är det dags för sängen tror jag.. inte så att sömnen blev mindre rubbad efter helgens eskapader direkt.. håhåjaja..

/tusseluss - något tryggare i sig själv

Ger liksom upp nyår, bara lite så dära..

Huvudet värker, halsen svider.. och ögonen är trötta. *Gäspar lite* Men ändå.. kan inte sova.
För vilket natt i ordningen vet jag inte... men jag får min sömn...
Jo då, på Princess, i Rikards bil... när jag sitter och väntar på mitt nummer på Apoteket osv... Det är inte direkt optimalt om man säger så.

Jag har hittat julklappar till lill-trollet, till E's mami+papi, och... inget till honom. Lite lustigt i sig, dock inte kul alls. Men jag har INGEN aning om vad jag ska hitta på.. jag vill inte slänga ut en massa pengar på honom längre.. vill inte.. inte alls. Tycker inte han förtjänar uppmärksamheten på ett sätt, och på ett annat.. finns inget bara "vän"-grejs att köpa, och "gulligullandet" är WAAAAY over. Punkt.

Nåja, han får väl nöja sig med en Edt från Davidoff...


Sen har nyåret dykt upp som en ny energislukare i mitt synfält... jag har nämligen ingenstans att fira det vad jag vet än så länge. Enligt E, så ska Blondie ha bjudit mig.. men jag har inte fått nått meddelande via mobil/fb/telefon eller nått.. utan bara ett" men hon har bjudit dig" via E, och det hjälper ju mycket. Ingen aning om vart/tid eller nått.

OCH JAG ÄR SÅ IN I HELVETE TRÖTT PÅ ATT BLI BJUDEN VIA ERIK SÅ ATT JAG VILL SKRIKA!

.. Vi har inte varit ihop sen i april 2007, borde inte folk ha fattat det än? E å andra sidan, han kanske firar nyår i Falköping / hemma / eller hos nån annan.. tja.. han får väl kul hoppas jag.

Dock för varje dag som går, så ser det ut som jag kommer att sitta hemma utan att ha nån att snacka med den natten, och rädslan för det.. går inte riktigt att beskriva just nu.

Men ändå, 31 dec - den dagen.. den sorgen.. Right?!

Nu.. ska jag försöka sova.. igen.. tänkte ta mig ned på stan för en sista glutt i morgon innan dottern kommer hem kl 15.35. Så.. hare så bra allihopa.. GOD JUL.. och allt sånt där

/tusseluss - trasig, men glad över snön

.. igår (söndags) sade jag hela 2 meningar..

.. den ena var "hur har helgen varit för rebecca uppe i sthlm?".. och den andra var "kom gumman, så ska du få din medicin innan vi fixar dig för sängen"..

Men det är ju svårt att snacka med folk om folket inte vill snacka med mig, har varit på ganska gott humör idag och hade hoppats att någon, ja vem som helst, hade hört av sig angående fika, eller berätta vad de gjort i helgen..men icke sa nicke.

Jag sade inte ett uttalat ord till någon i lördags, men fick i väg typ 2-3 sms..

Jag trodde tystnaden skulle vara jobbigare... nåja, i morgon blir det jag som äter ensam frukost på rådhuset kl 09.00, precis som vanligt. Tänkte vara smart nog att ta med en tjock bok och lyssna på mp3, borde kunna fördriva lite av tiden fram tills 17 i alla fall... !




/tusseluss - ett piller och ett glas mjölk ifrån soffan

Oh darkness I feel like letting go...

"I feel just like I'm sinking
And I claw for solid ground
Im pulled down by the undertow
I never thought I could feel so low
Oh darkness I feel like letting go
If all of the strength and all of the courage
Come and lift me from this place
"

.. Full of Grace - Sarah McLachlan


Det vore så skönt, att bara släppa allt, smärtan, saknaden, sorgen, ensamheten, ansvaret, det som är mitt liv.

Och likförbaskat hänger man kvar, för det sista som överger människan sägs ju vara hoppet. Nej, jag hoppas inte på att detta löser sig, det gör det inte. Det har gått för långt, hållt på för länge, och det är inte menat att det ska fixas heller.

Men resten, det som utgör min ångest, min tysthet inombords, mitt hjärtas ord, det som borde sjunga lovsånger, är så förtvivlat tyst. Jag får inte fram det som måste sägas, jag vågar inte längre be om hjälp. Jag har bett så länge.. och jag ser hur jag tröttar ut människorna som har brytt sig.

Jag vågar inte ta nån plats längre.

"My love
So its better this way, I said
Having seen this place before
Where everything we said and did
Hurts us all the more
Its just that we stayed, too long
In the same old sickly skin
"

My love
So its better this way, I said
Having seen this place before
Where everything we said and did
Hurts us all the more
Its just that we stayed, too long
In the same old sickly skin

Tack till alla er som följt mig en bit på vägen, men det är dags att jag går vidare själv nu. Med förhoppningen att nästa gång vi ses igen.. så är jag någon annan, något bättre.


/tusseluss - So its better this way, I said, Oh darkness I feel like letting go

Morgon igen

.. efter ytterligare en sömnlös natt.. har suttit här... halft i dvala sen runt 23 tiden... och ändå, inte ett enda sömntåg har passerat. Kanske beror det på att jag vaknade vid 15.30 igår, eller att jag inte har ätit mer än 2 smörgåsar på .. 24 timmar.. jag vet inte. Och innan nån börjar skälla på mig att jag inte äter/sover, jag försöker, men min mage låter mig inte behålla mycket, ju mindre jag lyckas sova, desto mindre får jag behålla.

*suck*, jag gillar inte det här destruktiva beteendet, men ändå tillåter jag mig det, därför att det är bättre än att äta piller/dricka sig stupfull/"fixa" blåmärken/skära mig/knulla runt.

Jag vet att jag är upprepningarnas drottning för tillfället, men det blir lätt så när man sitter nere i en svacka och inte riktigt har koll på hur man ska ta sig upp ur den. Jag har funderingar över julen, även om "han" får för sig att säga att jag och lill-troll ska komma dit, är jag inte säker på om jag åker. Jag menar, varför skulle jag egentligen? Det skulle vara för lill-trollets skull i så fall, hennes glädje över att se massa folk, en julgran, julklappar, ris ala malta.. Men resten, sitta med en släkt som inte är min, folk som egentligen inte har nått intresse i vare sig mig eller min lilla tös, jag är INTE en masochist... hur mycket destruktivt beteende jag än må påvisa just nu.


Är jag bitter?
Nej, inte om jag tänker efter, allt som hänt skulle hänt tidigare, bara jag själv som dragit ut på det.
Har jag önskat att det hade gått till på ett annat sätt?
Absolut, men så tycker man väl nästan alltid om saker som inte riktigt går som man själv vill.

/tusseluss - ett piller och ett glas mjölk i magen - mot soffans lyx

Sista dagars heliga...

I don't wanna look like some kind of fool
I don't wanna break my heart over you
I'm building a wall
Everyday it's getting higher
This time I won't end up another victim of love

You say that I could show some emotion
That I've been keeping secrets from you
But I can see through all your sweet talk
And all of your affections untrue

I'm gonna find you out
If I scream and I shout
You won't break down my protection

I don't wanna look like some kind of fool
I don't wanna break my heart over you
I'm building a wall
Everyday it's getting higher
This time I won't end up another victim of love

I'm gonna lock up what I'm feeling inside
Ain't no way you can break down the door
'Cause this time I've learned my lesson
You can take this declaration of war


Step right back
Put on your coat and your hat
Gonna avoid all complication

I don't wanna look like some kind of fool
I don't wanna break my heart over you
I'm building a wall
Everyday it's getting higher
This time I won't end up another victim of love

Erasure - Victim of love

--

Nae jag är inte speciellt helig av mig, eller det som försigår runt omkring heller. Jag travar på .. försöker klara mig ur de gamla hjulspåren, undvika det som alltid får mig att falla. Denna gången är det lättare dock, har nämligen ingen att falla till. Vänskapen är över. Kaputt.

Om han så ändrar sig, och säger att han vill vara min vän, så, vill jag inte ha honom som VÄN längre, bekant.. ja visst, men inte fan kan jag lita på honom längre. Den chansen är borta sen så länge.

Det är tomt, tyst och ja, jag sover uruselt, antingen inte alls, eller alldeles förmycket. Min aptit svänger mellan godismonster deluxe, till ingen aptit alls. Ena dagen har man gått upp 5 kg, 3 dagar senare har man gått ned 6 kg... osv. Helsjukt, och inte mår magen speciellt bra av det heller. Just nu, är det aptitlöshet... har ätit.. 4 lagade måltider totalt de senaste 7 dagarna.. och resten har varit vatten/kaffe/te/varma koppens blåbärssoppa, och över 1 veckas tid 1.4l julmust.

Men ändå, jag kämpar på, försöker vänja mig av med allt dumt på engång.. raidar inte längre, har slängt flera soppåsar med skräp, diskat lite... "ser" annorlunda på sakerna. Jag vill så gärna bli glad igen, för mig själv, för min dotter.

Folk som inte känner mig mer än ytligt, förundrar sig över att jag e singel. Vilket får mig att undra, framstår jag som en glad, snygg trevlig tjej eller?  Och om det nu är så, då kanske man verkligen skulle försöka och bli en sån person.

Jag har inget direkt att skriva här, känns som jag sagt allt förut, och ingen orkar lyssna på mitt gnällande längre, jag kommer fortsätta med min tystnad och trava vidare. Som det ser ut nu, så blir det en flytt nångång under våren/sommaren, får bara se hur det ska gå.

/tusseluss - trött, halvtrasig, och närhetsberövad.

RSS 2.0