Jag lever, jag lever - jag lovar!

Även om mina vänner och bekanta inte alltid tror detta, då jag är minst sagt urusel på att höra av mig samt försöka hålla kontakten.

Uppdateringar:

Jag har slutat röka - för gott - faktiskt ! Och ni som INTE tror mig, här har inte puffats ett enda bloss sen den 10e december, jag har inga hjälpmedel.. och jag har väl gått upp si så där 2-3 kg på detta. Kunde absolut varit värre.

Jag har sänkt min medicin, mhmm.. ½ tablett - mitt leende och skratt är tillbaka, sexlusten lika så, samt förmågan att gråta när saker är riktigt sorgliga. Och ÄNDÅ har jag ett "lock kvar på brunnen inunder"...

Jag slarvar med min skola och mitt hem, jag erkänner, min ork är fortfarande inte 100%, MEN jag erkänner min slöhet och lathet. Det är inte några undanflykter på att jag mår dåligt, för även om jag har dåliga dagar.. är livet över lag.. ganska bra.

Jag har inte spelat någon som helst internetpoker, eller vanlig poker, sen min avbön här i hmm okt/nov?

Lill-trollet är 133 cm lång och väger 34 kg. Hon har kommit i puberteten, det ända som saknas är mens just nu.. och för min del får det gääääärna vänta, vem vill ha 2 MensMonster som yrar omkring i den här lägenheten?

Jag är singel, vette sjutton om jag är så lycklig över just det, men.. jag lever med mig själv och mina beslut, och varje gång jag ser hur det kunde ha varit.. så blir jag faktiskt ganska glad.. för.. jag SLIPPER ta hand om den skiten nu.

Jag saknar mina bästaste vänner här nere : Krille och Zill. Så nära men ändå så långt borta, den förste i göteborg, den andra i sthlms-trakten.  Inga spontana luncher på stan, inga mysiga filmkvällar med massor av skratt, inga förstående och massiva diskussioner hela nätterna igenom. Usch, jag känner mig så halv utan er här.

Jag har klippt mig och blonderat det kvarvarande .. igen.. alltid denna strävan att förändras när jag tycker mitt själsliga inre står still eller är i för stort kaos. Egentligen, så borde jag nog fixa inombords mer.. än.. bleka håret. Men det är kul med visuell förändring...

Jag saknar massor, men samtidigt inget...

/tusseluss - med fötterna i vattnet och blicken i skyn

RSS 2.0