... helvetet fortsätter.

.. och jag vet inte vilken fot jag ska stå på.

En del av mig vill bara dra täcket över huvudet och svälta ihjäl (problemet med detta, är att jag då skulle även svälta både katter och dotter ..och det vill jag ABSOLUT inte!)

En annan del drömmer sjuka drömmar, hittills har jag tagit livet av mig genom att: hänga mig i trappan, äta piller, skära halsen av mig, slänga mig framför tåget... I en och samma dröm. *pust*

och det stöd som jag haft av vänner förut, finns inte där. Inte den som jag litat på mest hittills, och det gör nått så in i helvetiskt ont. Varför gör det så ont? Jag VET ju att jag kommer må bättre av att stå på egna ben, men inte då.

/tusseluss - med förtvivlans gråt i halsen

Val, dessa jäkliga val och hur man mår.

Odi et amo. Quare id faciam, fortasse requiris. Nescio. Sed fieri sentio et excrucior.

Jag hatar och jag älskar. Varför gör jag det, frågar du kanske. Jag vet inte. Men jag känner att det är så och plågas. (Catullus)

&

Amor animi arbitrio sumitur, non ponitur.

We choose to love, we do not choose to cease loving. (Syrus) ( alt. "Love is begun by a choice of the soul; it is not imposed.")

 

 

Jag mår inte. Orkar inte. Vill inte. Orkar inte tänka. Tänker för mycket. Hatar mig själv. Hatar andra. O R K A R  I N T E.

 

*suck*

*dubbelsuck*

*trippelsuck med suckar uppepå*

 

/tusseluss - tom


.. men?

.. varför försvinner de inlägg jag skriver?


*ARGH*


Som om jag inte var sur/trött/irriterad/ledsen redan från början.

HAAAAAAAAAATAAAAAAAAAAAAAAA!


/tusseluss - inte direkt gladare

2012 - sicken ävla skit.

2011 slutade hemskt, 2012 började värre.


och det enda jag kan tänka på, är det jag INTE ska tänka på. Har ångest, mår skit och vet att jag inte skrivit här på evigheter, men tänkte nu när jag faktiskt måste hålla mig ifrån vissa saker under en viss tid, att jag behöver hitta en ventil.

Jag är så löjlig, men just nu så får jag ångest av tanken att hålla mig borta.. vilket i sin tur säger att jag verkligen måste göra det. *suck*

I morgon är det tänkt att jag ska till gymmet för första gången på urminnes tider, jag bävar.. och har inget att ha på mig.. men jag SKA dit. Så blir det bara. Sen får resten se vad som händer.. förmodligen går det åt helvete.. men .. då får det göra det.

/tusseluss - så jävla illamående att det inte är sant

RSS 2.0